Om illuminor

illuminor as

Firmaet ble etablert som elektroverksted i Porsgrunn i 1993. I 2019 endret vi vårt firmanavn fra Exess as til Illuminor as. I dag er vi faghandel for for møbelbelysning og interiørbelysning, Vi er norsk representant for den danske produsenten Loevschall as, som er den ledende produsenten av LED møbelbelysning og baderomsspeil med lys i Norden.

Loevschall utvikler og produserer LED møbelbelysning, baderomsspeil og pendellamper med fokus på design, funksjonalitet og høy lysteknisk kvalitet for kjøkken, garderobe og baderom.

Vi håndterer service og ettermarked i Norge for Loevschall og har samarbeid med elektroinstallatører over hele landet for å kunne yte best mulig service for våre kunder.

Vi leverer møbelbelysning og baderomsspeil til møbelprodusenter, elektroinstallatører, rørleggere, lampebutikker og sluttbruker fra vår nettside. I tillegg selger vi også belysning og dekorbelysning for hus og hytte via nettsiden belysning.online 

Dersom du ønsker å være forhandler for våre produkter, så er du velkommen til å ta kontakt eller registrere deg på vår nettside: Forhandlerregistrering