Om illuminor

illuminor as

Firmaet ble etablert som elektroverksted i Porsgrunn i 1993. I 2019 endret vi vårt firmanavn fra Exess as til Illuminor as. I dag er vi faghandel for for møbelbelysning og interiørbelysning, Vi selger produkter fra den danske produsenten Loevschall as, som er den ledende produsenten av LED møbelbelysning og baderomsspeil med lys i Norden.

Loevschall utvikler og produserer LED møbelbelysning, baderomsspeil og speillamper med fokus på design, funksjonalitet og høy lysteknisk kvalitet for kjøkken, garderobe og baderom.

Vi kan tilby service av produkter fra Loevschall og har samarbeid med elektroinstallatører over hele landet for å kunne yte best mulig service for våre kunder.

Vi leverer møbelbelysning og baderomsspeil til møbelprodusenter, elektroinstallatører, rørleggere, lampebutikker og sluttbruker fra vår nettside. I tillegg selger vi også belysning og dekorbelysning for hus og hytte via nettsiden belysning.online

Dersom du ønsker å kjøpe våre produkter, så er du velkommen til å ta kontakt eller registrere deg på vår nettside: Forhandlerregistrering