Personvernerklæring

Illuminor as

Vår nettstedsadresse er: https://illuminor.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kontaktskjemaer

informasjon som er registrert i kontaktskjemaer blir kun brukt til å kommunisere direkte med kunde.

informasjon blir ikke slettet automatisk, men kan slettes på forespørsel.

Analyse

Vi bruker 3. parts analyseverktøy fra Google og Facebook for å analysere og forbedre nettside.
Se Facebook og Googles personvernvilkår her:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

https://policies.google.com/?utm_source=pp-email&utm_medium=email&utm_campaign=global&pli=1

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler kontaktinformasjon med logistikkpartnere og eventuelt leverandører vi har samarbeid med  i forbindelse med fremsending av varer.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det personopplysninger som de du oppgir i brukerprofilen din. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Vi lagrer kjøpshistorikk og personopplysninger som navn, adresse og kontaktinformasjon i vårt økonomisystem i minimum 5 år.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi sender ikke opplysninger videre med unntak av eventuelle krav fra myndigheter.

For spørsmål angående personvern:

Send oss en e-post til: post@illuminor.no
Ansvarlig: Geir Lunde

Tilleggsinformasjon

Vi gjør vårt beste for å beskytte dine personopplysninger

og har strenge rutiner for å unngå datalekkasjer.

Vi henter og mottar kun opplysninger fra offentlige kilder.

Vi kan bruke kontaktinformasjon som er registrert hos oss til å sende ut informasjon om, eller reklame for våre produkter. Dette kan eventuelt fravelges etter eget ønske.