Publisert

MultiWhite® Controller

Her finner du support for vår MultiWhite® Controller.

Last ned app for Android eller IOS:

 

FAQ

Spørsmål: Mine lys oppfører seg ikke som forventet, og jeg kan ikke finne Bluetooth controlleren under bluetooth enheter på telefonen.

Svar: Har du brukt dimmbar led-driver eller har du foranstående lysdimmer? BT Controller virker kun med ikke dimmbar led-driver og driver kan ikke ha foranstående lysdimmer.

Publisert

Bytte av lysrør i Loevschall T5 lysrørarmatur

Ved bytte av lysrør i Loevschall T5 lysrørarmatur må du skyve låsering som sitter på lysrørholder fra lysrørholder mot midten av lysrør. Deretter frigjøres lysrør på ved å vri ca en 1/4 tørning slik at lysrørtapper vises i lysrørholderens åpning. Slå av strøm før bytte av lysrør.

Publisert

Oppgradering fra halogen til LED belysning i kjøkkeninnredning

Dersom du har en kjøkkeninnredning fra HTH, Sigdal, Kvik, Marbodal med flere – er det stor sannsynlighet for at du har belysning fra Loevschall, enten innfelt eller montert med påbyggingsring. Halogenspot kan oppgraderes til ID-Led spot som har tilsvarende innbyggningsmål, eller kan leveres med påbyggingsringer. Ved bytte til Led-spot må ledninger trekkes om og strømforsyning byttes samtidig.

Oppgraderingspakker med strømforsyning.
LED-driver (dimbar)ID-Led spot

Publisert

Loevschall Trafo F60T-2, F60, CK60-250, SET60F

Loevschall Trafo for halogenlamper F60T-2, F60, CK60-250, SET60F har utgått fra produksjon og lager er solgt tomt.

I tilfeller hvor trafo er defekt anbefaler vi oppgradering til Loevschall LED belysning LED-driver (dimbar)ID-Led spot har innbyggningsmål som er likt tidligere modeller av halogenlamper fra Loevschall, som for eksempel Alu-HD 10W og Uni-Flex 10W.

Se også:  Pakketilbud

Publisert

UNI-LED FLEX Led 350mA Møbelspot

Levert fra ca 2008 – 2014

Montert i utfresing diameter 55mm og dybde 13mm
eller med underbygningsring

Kan erstattes med ID-LED spot 350mA som har samme innbyggningsmål, bruker samme strømforsyning og har like plugger. Erstatnings led-panel er utgått fra produksjon.

Ved bytte til ID-Led spot kan lampe åpnes og ledning plugges om i spott for å spare arbeid med å trekke om ledninger.

Kan bestilles fra vår nettbutikk eller via elektriker.